UA-128966211-1

За нас

    Фирма "Свежест Проект" ЕООД е фирма в България, специализирана в комплексното решение на проблеми, свързани със замърсяването в затворени помещения. Съвместната ни работа с международни фирми, които са лидери в производството на въздухопречистватели, ни позволи за кратко време да усвоим значително ноу-хау в областта, да постигнем висока ефективност и качество на пречиствателната ни дейност.

Официално фирмата стана представител за България на световната марка въздухопречистватели "Blueair", доказали своето качество в западна Европа, с надеждност, ефективност и коректност. Значителен обем от дейността ни е свързан с продажбата на специализирана пречиствателна техника. Наши клиенти не са само големи фирми, но и частни лица. Своевременното прилагане на тази техника е в състояние, в зависимост от конкретните условия, да предотврати настъпването на нездравословни последици за хората.

"Blueair" е иновативна компания, предлагаща продукти разработени по нейна технология " HEPASilent technology " с изключителен опит върху проектиране и производство на най - добрите системи за пречистване на въздуха за хора, които не искат да правят компромиси за здраве и уют чрез функционалност и дизайн. Нейните продукти помагат за облекчаване на дискомфорта при симптоми на алергия и астма, и подобряване на дихателната система, и благосъстоянието за всички. Компанията бързо печели репутация за висока производителност, технологични иновации и качество на дизайна. Тя продължава своя стремеж да се открият нови решения за чист и свеж въздух за домове, офиси и търговски места, където живеем, работим и дишаме.

За разлика от вградените филтри в локалните климатични системи, които филтрират само малка част от домашния прах, професионалните въздухопречистватели с многостепенна система от филтри са стотици пъти по-ефективни и със огромен капацитет. Модерни сензори следят замърсеността на въздуха и управляват автоматично мощността им.