UA-128966211-1

Лични данни и поверителностВ онлайн магазин www.dishay.com потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от www.dishay.com да бъде закрит техния потребителски профил.
www.dishay.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
www.dishay.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.

В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин www.dishay.com и нарушаване на етиката, администраторите на www.dishay.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
www.dishay.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
Настоящите „Общи условия на онлайн магазин Dishay.com „ имат задължителна сила, както за www.dishay.com, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени в от датата на публикуването им в www.dishay.com.

www.dishay.com съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.